Benneker-installatiebedrijf

Water en Sanitair

Water & Sanitair

Schoon drinkwater en goede en schone sanitaire voorzieningen hebben een positieve invloed op alle mensen. Voorkom kalkaanslag, bescherm apparatuur én verzacht huidproblemen

De veroorzaker van kalkaanslag is hard water. In veel gebieden in Nederland hebben we hier last van. Des te hoger de hardheid van het water is, hoe meer kalkaanslag ontstaat. Dit is voor ons lichaam niet schadelijk, maar wel voor al onze watersystemen.  Met een goede waterontharder kunt u weer genieten van lekker helder water en schone machines zonder witte kalkaanslag.

Water en sanitair

Sanitaire producten moeten mooi zijn, degelijk, goed te reinigen zijn. Bij voorkeur goed te combineren met andere elementen in uw badkamer of toilet. Ik denk hierbij aan toilet, zittingen, douche/wc, reservoirs, badgelegenheid, douchebakken, whirlpools, stoomdouches, douchewanden. Ook voor de inrichting badkamer kan ik u van advies voorzien.

Neem voor vragen of een prijsindicatie contact met ons op.

Welkom bij Benneker-Installatiebedrijf!

Wij gebruiken cookies (en andere technieken). Daarmee verzamelen we informatie over het gebruik van de Website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Dit gebruiken we voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jezelf relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze Website of door hiernaast op “X” te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van onze algemene voorwaarden en cookies. Uiteraard respecteren wij uw Privacy!